TROUWDORP GRAFT-DE RIJP

Ben je van plan om te gaan trouwen? Stap bij ons in het huwelijksbootje !

Onze raadhuizen en Grote Kerk worden ieder jaar vele malen gevonden door bruidsparen die willen trouwen op een unieke en vriendelijke locatie. Wij zijn een dorp ! en dat proef je aan de sfeer. Raadhuis Graft is DE plek om te trouwen als je wat minder op wilt vallen en Raadhuis De Rijp is DE trouwlocatie waar je op kunt vallen. EN dan is er nog die prachtige Grote Kerk, de rode loper is reeds uitgerold !. Kom aan in ons trouwbootje, wordt gesluisd met al je dierbare gasten staand aan de kade en feliciteer na de ceremonie op de locatie zelf.

We hebben trouwvervoer, een rondvaartboot om naderhand naar een eiland te varen, we hebben mensen om ons heen die jullie kleding en kapsel kunnen verzorgen, een topfotograaf en een uitstekende catering. En dat is nog lang niet alles.

Ben je geïnteresseerd of vol vragen ?
Schroom niet en laat jezelf rondleiden en inspireren.
De koffie staat klaar.

Prijzen:
Onze locaties zijn zeker niet de duurste van Noord-Holland maar wel de mooiste !
U betaald het volgende bescheiden bedrag:

Locatiekosten trouwen Raadhuis De Rijp:
€ 350 incl. huur Leeghwaterzaal voor felicitatiemoment!
Locatiekosten trouwen Raadhuis Graft:
€ 225 incl. gebruik raadszaal voor felicitatiemoment na het trouwen!
Locatiekosten trouwen Grote Kerk De Rijp:
€ 550

Leges Gemeente Alkmaar
ma.-vr.: € 217.62
za.: € 325.77

TROUWDORP DE RIJP.NL
We hebben een speciale website opgetuigd ter trouwinspiratie. Hier vindt je ons trouwteam, alle vervoersmogelijkheden, kleding, kapsel en styling en fotografie-opties.Echt de moeite waard om eens te kijken.

* Jaap Klaver – Dagje De Rijp * Mary Borsato – De Witte Markies bruidsmode * Susan en Sjoukje Duinmaijer – Kapsalon Het Kniphuys haarmode * Ronald Nordemann – Spaander Trends herenmode * Lucien Kroon – Bruidsfotografie

Maar kijk ook eens op de website van onze trouwlocaties: www.raadhuisderijp.nl